“Prishtina Heat Save” sjell shumë përfitime për konsumatorët

 

Me sqarime shumë të detajuara dhe profesionale, Kryeshefi Ekzekutiv i NP “Termokos”, z. Fisnik Osmani në emisionin “Momentet e mileniumit” të Klan Kosova ka informuar gjithë konsumatorët për rëndësinë e realizimit të projektit “Prishtina Heat Save”, përfitimet, që do të kenë konsumatorët e ndërmarrjes nga ky projekt si dhe projektet, që janë në realizim e sipër, e ato që priten të fillojnë së shpejti.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm:

MOMENTET E MILENIUMIT / PRISHTINA HEATSAVE / 13 – YouTube