“Termokos” merr ngjyrat e flamurit

20.02.2023, Prishtinë

Me rastin e 15 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, NP “Termokos” SH.A. ka ndriçuar oxhakun e ndërmarrjes me ngjyrat e flamurit shtetëror.

Nderim dhe respekt për gjithë ata, që u flijuan e kontribuan për shtetësinë e Kosovës!

Rrugëtim të mbarë drejt perspektivës evropiane e forcimit të shtetit, Kosovë e dashur!

Foto: Arton Krasniqi