NP ”Termokos” marrëveshje bashkëpunimi edhe me Trafikun Urban

30.06.2023, Prishtinë

Në vazhdën e marrëveshjeve me ndërmarrjet tjera, Kryeshefi Ekzekutiv i NP “Termokos” SH.A., z. Fisnik Osmani me Kryeshefin e Trafikut Urban, z. Burim Maraj kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi.

Me këtë marrëveshje dy ndërmarrjet kanë për qëllim avancimin e mëtutjeshëm të shërbimeve ndaj qytetarëve të Prishtinës.

Sikur edhe marrëveshjet tjera me ndërmarrje e institucione vendore, në saje të marrëveshjes së nënshkruar në mes NP “Termokos”” dhe Trafiku Urban do të vazhdojë të ngritet cilësia e shërbimeve për kryeqytetasit.