Publikohet numri i parë i buletinit “#Green Prishtinë”

Ju prezantojmë numrin e parë të #GreenPrishtinë publikuar nga Ngrohtorja #Termokos💚

Përmes shkrimeve, diskutimeve me ekspertë të energjisë e mjedisit dhe lajmeve të fundit në fushën e energjisë në vend, #GreenPrishtinë do të vij tek ju, çdo tre muaj, duke shërbyer si platformë informuese dhe mbi të gjitha ndërgjegjësuese për të mundësuar kursim të energjisë drejtë një Prishtine të gjelbër.

#GreenPrishtinë mund të gjendet në zyret e Ngrohtores Termokos, Prishtinë.

Ju dëshirojmë lexim të këndshëm!

Foto e ballinës nga Bujar Gashi