Informacione kontakti

Orari i zyreve

Lajme

Nuk ka shtrenjtim të ngrohjes

17.10.2023, Prishtinë Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka miratuar strukturën tarifore për konsumatorët e NP “Termokos” SH.A. për sezonin ngrohës 2023/2024. Bazuar në stukturën tarifore tanimë të miratuar, edhe […]

Read More

“Ngrohtorja e spitalit” së shpejti me pamje të re

12.10.2023, Prishtinë Kryeshefi Ekzekutiv i NP “Termokos”, z.Fisnik Osmani me Kryeshefen Ekzekutive të ndërmarrjes “Hortikultura”, znj. Nora Cimili Gagica dhe Kryeshefin Ekzekutiv të Ndërmarrjes Publike Banesore, z. Artan Berisha, kanë vizituar […]

Read More