Informacione kontakti

Orari i zyreve

Lajme

Gëzuar 4 korrikun miqëve dhe bashkëpunëtorëve amerikan!

04.07.2024, Prishtinë Pafundësisht mirënjohës për mbështetjen e plotë, dhe krenarë për partneritetin e fuqishëm mes nesh. Rikujtojmë se #PrishtinaHeatSave është projekt mbështetur nga Millennium Challenge Corporation @mccgov, që po mundëson […]

Read More

Kryeshefi Osmani u takua me ambasadorin Schnetzer

06.06.2024, Prishtinë Kryeshefi Ekzekutiv i NP “Termokos“ SH.A. , z. Fisnik Osmani ka pritur sot në takim ambasadorin e Austrisë në Kosovë, z. Georg Schnetzer. Kryeshefi Osmani ka njoftuar ambasadorin […]

Read More

Shpërndahen edhe 2007 fatura testuese

15.05.2024, Prishtinë NP “Termokos” SH.A. do të dërgojë këto ditë edhe 2007 fatura testuese me matje në bazë të konsumit tek konsumatorët, tek të cilët janë instaluar pajisjet matëse. Kjo […]

Read More

Përmbyllet sezoni ngrohës 2023/2024

26.04.2024, Prishtinë Në harmoni me parashikimet meteorologjike për përmirësimin e motit, NP “Termokos” SH.A. ka marrë vendim, që të përmbyllë sot sezonin ngrohës 2023/2024. Pas 195 ditësh furnizim të mjaftueshëm […]

Read More