Informacione kontakti

Orari i zyreve

“Ngrohtorja e spitalit” së shpejti me pamje të re

12.10.2023, Prishtinë

Kryeshefi Ekzekutiv i NP “Termokos”, z.Fisnik Osmani me Kryeshefen Ekzekutive të ndërmarrjes “Hortikultura”, znj. Nora Cimili Gagica dhe Kryeshefin Ekzekutiv të Ndërmarrjes Publike Banesore, z. Artan Berisha, kanë vizituar objektin e “Ngrohtores së spitalit”, në kuadër të përgatitjeve, që po bëhen për fillimin e renovimit të tërësishëm të objektit dhe hapësirave përreth kësaj ngrohtoreje.

Në saje të bashkëpunimit të shkëlqyer, që NP “Termokos” ka me dy ndërmarrjet, objekti i “”Ngrohtores së spitalit”” dhe hapësira përreth saj do të marrë një pamje krejt tjetër pas renovimit të tërësishëm.   

Leave a Comment