Informacione kontakti

Orari i zyreve

U nënshkrua memorandum i mirëkuptimit për modernizimin dhe digjitalizimin e shërbimeve

15.02.2024, Prishtinë

Kryeshefi Ekzekutiv i NP “Termokos”, z. Fisnik Osmani ka nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi me z. Naim Rashiti, drejtor ekzekutiv i Grupit Hulumtues të Politikave të Ballkanit.

Në përpjekjet e vazhdueshme për modernizimin dhe digjitalizimin e shërbimeve NP “Termokos” në saje të këtij memorandumi nga Grupi Hulumtues i Politikave të Ballkanit  do t’i ofrohet mbështetje profesionale përgjatë realizimit të projekteve dhe mbështetjes së donatorëve për forcimin e kapaciteteve në zhvillimin e mëtutjeshëm të ndërmarrjes. 

Leave a Comment