KURSE NGROHJE, KURSE PARA

Sidebar

Kontroll mbi shpenzimet dhe konsumin e ngrohjes për17,500

konsumatorë të Termokos-it.

shqipviber

EN  AL   SR

Sistemi i ri i faturimit bazohet në konsum. Përkundër një tarife fikse të caktuar për të gjithë klientët, pjesa më e madhe e faturës do të bazohet në konsum.

Ka shumë këshilla se si duhet të kurseni energjinë për të ulur faturën e ngrohjes. Na vizitoni në uebfaqen tonë që të mësoni më shumë në lidhje me këshillat dhe rekomandimet shëndetësore që ndërlidhen me shfrytëzimin e ngrohjes, si dhe instruksionet se si të përdorni pajisjet tuaja të sapo instaluara.